Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

HAPI END 10caps. Φυτικό Ενισχυτικό Στύσης

-18% HAPI END  10caps.  Φυτικό Ενισχυτικό Στύσης

Το νέο καινοτόμο προϊόν από φυτικά δραστικά συστατικά που αντιμετωπίζει με ασφάλεια και χωρίς παρενέργειες το πρόβλημα εκατομμυρίων ανδρών, προσφέροντάς τους μια ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή, γεμάτη αυτοπεποίθηση.

    Αυξάνει την τεστοστερόνη
    Δρα απευθείας στα κέντρα διέγερσης του ανδρικού οργανισμού
    Με φυτικά συστατικά που ενισχύουν την σεξουαλική επιθυμία
    Είναι απόλυτα ασφαλές
    Επαναφέρει σταδιακά την ομαλή σεξουαλική λειτουργία
    Αυξάνει την αντοχή και κατ’ επέκταση την απόλαυση ;;
    Με την εγγύηση της ελβετικής εταιρείας EXELANE
    Αριθμός γνωστοποίησης ΕΟΦ 47401/27-04-2018
    HAPI END για Happy End
    ΔΕΝ κοστίζει ακριβά
    ΔΕΝ απαιτείται ιατρική συνταγή
    ΔΕΝ περιέχει γλυκόζη και γλυκαντικές ουσίες
    ΔΕΝ αυξάνει την αρτηριακή πίεση
    ΔΕΝ έχει παρενέργειες


Η στύση επιτυγχάνεται όταν ο οργανισμός αυξάνει την ροή αίματος στο πέος.
Η αυξημένη ροή αίματος διευρύνει τον ιστό του πέους με αποτέλεσμα την αύξηση της σκληρότητας και του μεγέθους.
Έχει αποδειχθεί ότι η συχνή σεξουαλική επαφή λειτουργεί καταλυτικά στον να μην υπάρχει στυτική δυσλειτουργία.
Όταν δεν υπάρχει καλή κυκλοφορία λόγω ασθένειας, παχυσαρκίας, ή ψυχογενών παραγόντων επηρεάζεται ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα.
Αυτό καθιστά το HAPI END περισσότερο από ένα απλό συμπλήρωμα διατροφής με στόχο την βελτίωση της στύσης.
Είναι ένας άριστος τρόπος για να βελτιώσετε γενικά την σεξουαλική σας υγεία.Το HAPI END όντας καινοτόμος μέθοδος, επιτυγχάνει άμεση στύση, χωρίς να δημιουργεί απότομο σοκ στον οργανισμό και χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την υγεία του χρήστη, εξασφαλίζοντας σταδιακά ακόμη μεγαλύτερη σεξουαλική απόδοση, επαναφέροντας την καλή σεξουαλική λειτουργία και ικανότητα του. Για την επίτευξη αυτού, ιδανική δοσολογία είναι το HAPI END να λαμβάνεται σε τακτική βάση, και όχι μόνο προ της σεξουαλικής πράξης.
Εξυπακούεται ότι ο συνδυασμός του HAPI END με σωστή υγιεινή διατροφή εξασφαλίζει ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.Στον κόσμο των ανδρών που επιλέγουν ένα φυσικό συμπλήρωμα για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας και βελτίωσης της στύσης, το HAPI END ξεχωρίζει ως ένα από τα ελάχιστα συμπληρώματα διατροφής, που μπορούν να υποστηρίξουν τους ισχυρισμούς του.

Ο συνδυασμός των φυτικών εκχυλισμάτων αποσκοπεί στην τόνωση της παραγωγής τεστοστερόνης, η οποία έχει το επιπλέον πλεονέκτημα να προσφέρει αύξηση της μυϊκής μάζας και της γενικής αντοχής.
Επηρεάζουν άμεσα τα αρσενικά σεξουαλικά και αναπαραγωγικά συστήματα, αυξάνοντας την ροή του αίματος σε αυτές τις συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, με αποτέλεσμα την αύξηση της σεξουαλικής αντοχής.
Τέλος ο συνδυασμός των συστατικών του καθώς και ο συλλογικός τρόπος σχεδιασμού αυτών, προσφέρει επιπλέον βελτίωση στην σεξουαλική απόδοση του άντρα με αποτέλεσμα σταδιακά ο οργανισμός να επανέρχεται στην αρχική καλή λειτουργία του.

Είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί για να συνεργάζεται με το σώμα των ανδρών προκειμένου να αυξήσει την σεξουαλική τους απόδοση και να βελτιώσει τη σωματική και ψυχολογική τους υγεία και όχι ένα θαυματουργό φάρμακο ή ένα μαγικό φίλτρο που υπόσχεται ότι θα σας κάνει υπεράνθρωπο.

 

Το φυτικό συμπλήρωμα διατροφής HAPI END είναι ένα προϊόν έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας BELHORIZON. Αυτή την στιγμή είναι το μοναδικό στο είδος του, το οποίο πέραν από τον Αρ. Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ 102543/09-10-18, διαθέτει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ με αριθμό 25112/16-03-2021.
Είναι 100% φυσικό, δεν έχει παρενέργειες, δεν περιέχει γλυκόζη, δεν επηρεάζει την αρτηριακή πίεση. H δράση των φυσικών συστατικών του HAPI END διαρκεί έως και 20 ώρες από τη λήψη του. Σε δύο ώρες επιτυγχάνεται η απορρόφηση των δραστικών του συστατικών και εξασφαλίζεται η δράση τους.
Η προτεινόμενη χρήση που ενδείκνυται για αποδοτικότερα και καλύτερα αποτελέσματα είναι ένα δισκίο κάθε 2 ημέρες με ελαφρύ στομάχι και χωρίς αλκοόλ για καλύτερη απορρόφηση των συστατικών από τον οργανισμό. Η επιτρεπόμενη δοσολογία είναι έως και 2 δισκία την ημέρα. Αναλόγως του οργανισμού προτείνεται πέραν της προτεινόμενης χρήσεως και ένα δισκίο 2 ώρες πριν την σεξουαλική επαφή.
Τα συστατικά του τα οποία είναι: Zinc (as Zinc citrate), Vitamin D, Tribulus Terrestris, Urtica dioica (Nettle root), Maca (Lepidium meyenii Walp), L- Citrulline, Croscarmellose Sodium, Magnesium Stearate και Cellulose Microcrystalline, οδηγούν στην αύξηση του επιπέδου τεστοστερόνης και στην διατήρηση αυτού σε επιθυμητά επίπεδα, το οποίο εν γένει σημαίνει βελτίωση της στύσης και της σεξουαλικής διάθεσης του ανδρικού οργανισμού.
Ψευδάργυρος Zinc (as Zinc citrate): Μεταξύ των άλλων ευεργετικών δράσεων, συμβάλλει στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα. Βοηθά στη διατήρηση ενός υγειούς προστάτη. Είναι απαραίτητο συστατικό για την ανάπτυξη του αναπαραγωγικού συστήματος. Απαιτείται για τη φυσιολογική γονιμότητα. Συμβάλλει σε ένα υγειές καρδιαγγειακό σύστημα. Είναι σημαντικό συστατικό για τη νοητική λειτουργία και απόδοση.
Vitamin D: Μεταξύ των άλλων ευεργετικών δράσεων. είναι σημαντική για το ανοσοποιητικό σύστημα. Βοηθά στο χτίσιμο και τη διατήρηση ισχυρών μυών. Βοηθά στη διατήρηση της λειτουργίας των μυών κατά τη γήρανση.
Tribulus Terrestris: Βοηθά στη διατήρηση του μυϊκού τόνου και της ενέργειας στο σώμα.
Utrica dioica (Nettle root): Μεταξύ των άλλων ευεργετικών δράσεων, αντιμετωπίζει συμπτώματα του διευρυμένου προστάτη.
Maca (Lepidium meyenii Walp): Φυσικό αφροδισιακό που προκαλεί πολύ σημαντική αύξηση στην ενέργεια, στη δύναμη και στην αντοχή στον ανθρωπινό οργανισμό.
L- Citrulline: Μεταξύ των άλλων ευεργετικών δράσεων, βελτιώνει τη ροή του αίματος σε όλο το σώμα.

  • Κατασκευαστής: Belhorizon
  • Κωδικός Προϊόντος: 58596
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 μέρες
  • 30,00€
  • 24,50€

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο