Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

ARTHRO CEL gel 100ml - Αντιφλεγμωνώδες & Αναλγητικό Αρθρώσεων

-40% ARTHRO CEL gel 100ml - Αντιφλεγμωνώδες & Αναλγητικό Αρθρώσεων

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ

Το ARTHRO CEL είναι λιποσωμική γέλη των 100ml που χρησιμεύει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων των μετατραυματικών φλεγμονών των συνδέσμων και των αρθρώσεων.

 

Η ΛΙΠΟΣΩΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ CEL

H λιποσωμική τεχνολογία CEL είναι κλάδος της νανοτεχνολογίας και αποτελεί εξέλιξη στην ανάπτυξη καινοτόμων συστημάτων μεταφοράς ουσιών. Τα λιποσώματα είναι σφαιρικές δομές μεμβρανών φωσφολιπιδικής σύστασης . Λόγω της ιδιαίτερης δομής τους έχουν την ικανότητα να εγκλωβίζουν τις ουσίες στο εσωτερικό τους και να τις μεταφέρουν στον πάσχοντα ιστό. Μόλις τα λιπόσωματα φτάσουν στο στόχο τους, απελευθερώνουν τα συστατικά τους, αυξάνοντας τη συγκέντρωση της ουσίας τοπικά, προσφέροντας άμεσο και δραστικό αποτέλεσμα. Χαρακτηρίζονται από υψηλό προφίλ ασφάλειας, καθώς είναι βιοσυμβατά και μη ανοσογόνα.

 

ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ

Το ARTHRO CEL χρησιμεύει στη συμπτωματική θεραπεία των μετατραυματικών φλεγμονών των συνδέσμων και των αρθρώσεων, οφειλόμενες σε οστεοαρθρίτιδα, ρευματοειδή αρθρίτιδα, αθλητικούς τραυματισμούς, εξαρθρήματα, κακώσεις.  Τα ενεργά συστατικά του ARTHRO CEL είναι η μενθόλη με αναλγητική δράση και το μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο (MSM), το οποίο διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές ιδιότητες

  • Κατασκευαστής: CROSSpharma
  • Κωδικός Προϊόντος: 23050
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 μέρες
  • 14,90€
  • 8,94€

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο