Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Πληροφορίες Παράδοσης - Τρόποι Πληρωμής

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για παραγγελίες ΑΝΩ των 19,90€ εντός Αττικής

Έξοδα Μεταφορικών για παραγγελίες κάτω των 19,90€ εντός Αττικής:  3,00€

Έξοδα Μεταφορικών για παραγγελίες κάτω των 55€ εκτός Αττικής:  3,80€

Έξοδα Αντικαταβολής:  2,50€

Επιπλέον χρέωση για παράδοση σε Δυσπρόσιτη Περιοχή:  3,00€

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
   Παράδοση Express που σας επιτρέπει να λάβετε το δέμα σας εντός 12/24 ωρών με courier (υπολογίζοντας ως ημερομηνία έναρξης την ημερομηνία αποστολής και όχι παραγγελίας και λαμβάνοντας υπόψη μόνο τις εργάσιμες ημέρες). Σε αυτή την περίπτωση τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη.
   Αν η παραγγελία σας περαστεί πριν τις 12 μ.μ., θα παρασκευαστεί εντός της ημέρας, με την επιφύλαξη το προϊόν που παραγγείλατε να είναι διαθέσιμο στο κατάστημα.
    Οι προθεσμίες παράδοσης που αναφέρονται στο Site είναι ενδεικτικές και μπορούν ενδεχομένως να τροποποιηθούν. Το www.to-farmakion.gr δεν θα μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο των συνεπειών που οφείλονται σε καθυστέρηση παράδοσης ή απώλεια του δέματός σας εκ μέρους του μεταφορέα.
   Σε περίπτωση μη λήψης του δέματος στις αναφερόμενες προθεσμίες, μια έρευνα πραγματοποιείται προς τον μεταφορέα και διαρκεί ως και 15 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καμία αποζημίωση ή επαναποστολή δεν θα μπορεί να λάβει χώρα.
   Αν τα προϊόντα οφείλουν να επιστραφούν, θα πρέπει να αποσταλούν εντός 2 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης στην εξής διεύθυνση:

Δημοσθένους 112, Καλλιθέα- Αθήνα, 17672
Η επιστροφή των προϊόντων δεν θα γίνει δεκτή παρά μόνον για προϊόντα που βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, με την αρχική τους συσκευασία. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Πελάτη.
Σας πληροφορούμε ότι μια καθυστέρηση 24 ωρών είναι δυνατή όσον αφορά την παράδοση της παραγγελίας σας. Πράγματι, για λόγους ασφαλείας, όλες οι παραγγελίες που πληρώνονται μέσω πιστωτικής κάρτας αποτελούν αντικείμενο εξακρίβωσης εκ μέρους του www.to-farmakion.gr

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
To www.to-farmakion.gr θέτει στη διάθεσή σας τους εξής τρόπους πληρωμής :

 

α. Mέσω πιστωτικής κάρτας.
Η πληρωμή on-line μέσω πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται σε ασφαλές περιβάλλον, στον Proxy server της τράπεζας.

 

β. Μέσω PayPal

 

γ. Με αντικαταβολή κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας (υπολογίστε επιπλέον 2,50€ τα έξοδα αντικαταβολής )

 

δ. Με μετρητά στο κατάστημά μας, απ΄όπου μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε τιμές του www.to-farmakion.gr αρκεί να προσκομίσετε και τον κωδικό της παραγγελίας.

 

ε. Μέσω τραπεζικής κατάθεσης στους παρακάτω λογαριασμούς μας:

-Eurobank 
Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0044.48.0200927234
IBAN: GR2002600440000480200927234

-Alphabank 
Αριθμός Λογαριασμού: 390-002101-100553
IBAN: GR8701403900390002101100553

 

Για πληρωμή μέσω τραπεζικού εμβάσματος, το έμβασμα θα πρέπει να κατατεθεί σε τράπεζα εντός 2 ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας. Πέραν αυτού του ορίου, η παραγγελία θα ακυρωθεί. Υπολογίστε γύρω στις 2-3 ημέρες από τη στιγμή της κατάθεσης για να φθάσει η τραπεζική μεταφορά στο www.to-farmakion.gr . Συνακόλουθα, η παράδοση πραγματοποιείται εντός 7-8 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία πληρωμής του εμβάσματος. Το ύψος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη. Τα απαραίτητα τραπεζικά στοιχεία του λογαριασμού προς τον οποίον θα πρέπει πραγματοποιήσετε το έμβασμα σας γίνονται γνωστά κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το αποδεικτικό του καταθετηρίου της τράπεζας με e-mail.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο