to-farmakion.gr
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΥΓΕΙΑΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Αποστολές
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

Banner Αριστερό 2


Οι Ειδικές Τιμές ΟΑΕΔ δεν αφορούν τις ηλεκτρονικές αγορές, ισχύουν στο ΦΥΣΙΚΟ μας ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ και προϋποθέτουν τη φυσική παρουσία του δικαιούχου.

10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΑ
ΠΛΗΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΡΟΦΩΝ

 

*ΝΕΟΣ*
μετρητής γλυκόζης
TRUEresult twist
Οδηγίες χρήσης:

Παιδιά και Βρέφη » Θηλασμός » Lansinoh Thera Pearl 3 σε 1

Περιγραφή

Lansinoh Thera Pearl 3 σε 1
Lansinoh Thera Pearl 3 σε 1

Επίθεμα γέλης για τον μητρικό θηλασμό και πείτε τέλος στον πόνο!

 
  • Ανακουφίζει από μαστίτιδα ή υπερφόρτωση


 

  • Χρησιμοποιείται ζεστό ή κρύο


 

  • Η συσκευασία περιέχει δυο επιθέματα και δυο ειδικές  προστατευτικές θήκες για να μην εφαρμόζονται τα επιθέματα κατευθείαν πάνω στο στήθος

Προοριζόμενη Χρήση:

Χρησιμοποιήστε το βοήθημα Lansinoh Therapearl ζεστό για την ανακούφιση των φραγμένων πόρων και της μαστίτιδας, και όταν οι μαστοί είναι διογκωμένοι, χρησιμοποιήστε το λίγο πριν το θηλασμό για να τονωθεί η εκροή και να διευκολυνθεί η ροή του γάλακτος. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί πριν ή κατά τη διάρκεια της άντλησης για να μειωθεί ο συνολικός χρόνος παραγωγής με την ταχύτερη εκροή του γάλακτος.

Χρησιμοποιήστε το βοήθημα Lansinoh® Therapearl κρύο για ανακούφιση από τον πόνο και το πρήξιμο που προκαλείται από διόγκωση των μαστών ή μαστίτιδα. Για να μείνουν σταθερά στη θέση τους, μπορείτε να τοποθετήσετε τα επιθέματα μέσα στο στηθόδεσμο.

Για θερμική θεραπεία: Τοποθετήστε τα επιθέματα στα προστατευτικά καλύμματα και βάλτε τα στο φούρνο μικροκυμάτων το πολύ για 15 δευτερόλεπτα. Μπορείτε να τα αφήσετε περισσότερο προσαυξάνοντας το χρόνο κάθε φορά κατά 5 δευτερόλεπτα, αν χρειάζεται.

Για ψυχρή θεραπεία: Καταψύξτε τα για τουλάχιστον 2 ώρες και στη συνέχεια τοποθετήστε τα στα προστατευτικά καλύμματα πριν τα χρησιμοποιήσετε.

Για χρήση με αντλία: Θερμάνετε τα επιθέματα σύμφωνα με τις οδηγίες της θερμικής θεραπείας και τυλίξτε τα γύρω από την εξωτερική επιφάνεια των χοανών της αντλίας θηλασμού, ασφαλίζοντάς τα με τον συνδετήρα, κατά την άντληση.

Για εξωτερική χρήση μόνο - μην τα χρησιμοποιείτε για σκοπούς
διαφορετικούς από αυτούς που αναφέρονται παραπάνω.

  •  Τα Lansinoh® Therapearl πρέπει να εφαρμόζονταιι μόνο για 20 λεπτά το πολύ.
  • Καθαρίστε τα με ήπιας δράσης σαπούνι, απορρυπαντικό ή οινόπνευμα.
  •  Μην τοποθετείτε βαριά αντικείμενα επάνω στα επιθέματα.
  •  Μην τα χρησιμοποιείτε σε βρέφη και μην αφήνετε τα βρέφη να  τα μασήσουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην θερμαίνετε τα επιθέματα Lansinoh Therapearl πέραν του χρόνου που αναφέρεται. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία των επιθεμάτων πριν την εφαρμογή τους στο στήθος σας. Η υπερθέρμανση ή η παρατεταμένη εφαρμογή μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό. Μην τα βάζετε σε ευαίσθητο δέρμα ή σε ανοιχτές πληγές. Χρησιμοποιήστε τα μόνο υπό την επίβλεψη ενηλίκου. Μην τρυπάτε τα επιθέματα ή και μην καταπίνετε το περιεχόμενό τους. Μην αποκοιμηθείτε φορώντας τα επιθέματα. Σε περίπτωση υπερβολικού, παρατεταμένου ή χρόνιου πόνου συμβουλευθείτε ιατρό.

Καταλαβαίνουμε το θηλασμό!

Όλες οι μαμάδες θέλουν το καλύτερο για το μωρό τους και ο θηλασμός είναι η καλύτερη αρχή στη ζωή. Παρ' όλα αυτά, όσο φυσικός και αν είναι ο θηλασμός, μερικές μαμάδες χρειάζονται λίγη βοήθεια. Αυτός είναι ο λόγος που τα τελευταία 25 χρόνια έχουμε αφοσιωθεί στην ανάπτυξη μιας πρωτοποριακής σειράς προϊόντων αφιερωμένων στο θηλασμό. Αυτό το διάστημα έχουμε, επίσης, προσφέρει στις μαμάδες την ενθάρρυνση και υποστήριξη που χρειάζονται, καθώς και τη σύγχρονη πληροφόρηση για να διευκολύνουν τη ζωή τους.

Αναγνωρίζουμε ότι ο θηλασμός είναι για εσάς και το μωρό σας μια τέχνη που μαθαίνεται. Ο θηλασμός κανονικά δεν πρέπει να προκαλεί πόνο, αν και τις πρώτες ημέρες το στήθος σας μπορεί να είναι λίγο ευαίσθητο όταν το μωρό σας πιάνει τη θηλή, καθώς το δέρμα του στήθους είναι τεντωμένο. Οποιοσδήποτε ερεθισμός του στήθους πέρα από μια ελαφριά ευαισθησία μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να τροποποιήσετε τη θέση του μωρού σας στο στήθος σύμφωνα με τις οδηγίες της μαίας, της σύμβουλου γαλουχίας, του επισκέπτη υγείας ή του ιατρού σας.

"ΑΛΚΥΟΝΗ" Εθνική Πρωτοβουλία Προαγωγής Μητρικού Θηλασμού Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης 10525

Σύλλογος Επιστημόνων Μαιών Μαιευτών Αθήνας
Τηλ: 210 6429675

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

(La Leche League Greece) στο: 210 6003249

Εταιρία προϊόντων: KITE

Τιμή: 12,10EUR 8,47EUR

Σύγκριση
123
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο>>
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
  Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Εταιρίες προϊόντων
  Προσφορές Περισσότερα
  Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
Banner Δεξί 1
Επικοινωνία

icobaby