to-farmakion.gr
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΥΓΕΙΑΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Αποστολές
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

Banner Αριστερό 2


Οι Ειδικές Τιμές ΟΑΕΔ δεν αφορούν τις ηλεκτρονικές αγορές, ισχύουν στο ΦΥΣΙΚΟ μας ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ και προϋποθέτουν τη φυσική παρουσία του δικαιούχου.

10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΑ
ΠΛΗΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΡΟΦΩΝ

 

*ΝΕΟΣ*
μετρητής γλυκόζης
TRUEresult twist
Οδηγίες χρήσης:

Βιταμίνες- Συμπληρώματα Διατροφής » Πρωτεΐνες » Maxim - CREATINE 600gr

Περιγραφή

Maxim - CREATINE 600gr
Maxim - CREATINE 600gr

Το Creatine 600g της Maxim περιέχει 100% μονοϋδρική κρεατίνη. Η μονοϋδρική κρεατίνη που χρησιμοποιείται είναι micronized, που σημαίνει ότι το προϊόν είναι 100% καθαρό και όχι μολυσμένο με άλλες ουσίες. Η κρεατίνη είναι ένα αμινοξύ που απαντά κυρίως σε ζωικές τροφές και συμβάλλει στη δόμηση της μυικής μάζας. Με τη λήψη κρεατίνης, το απόθεμα κρεατίνης στους μύες αυξάνεται και αυτό μπορεί να επιμηκύνει το χρόνο αντοχής στην άσκηση, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στις κούρσες ταχύτητας. Επίσης, η κρεατίνη εξασφαλίζει καλύτερη επαναφορά μετά από σύντομη, έντονη άσκηση, είναι συνεπώς ιδιαίτερα χρήσιμη για αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ, η ποδηλασία πίστας ή ακόμα και το power training. Η κρεατίνη είναι ένα αμινοξύ του οποίου η δράση έχει αποδειχθεί επιστημονικά, δεν αναφέρεται στη λίστα απαγορευμένων ουσιών WADA και δεν φαίνεται να έχει επιβλαβείς παρενέργειες.

Χαρακτηριστικά Σύνθεσης
- 100% καθαρή μονοϋδρική κρεατίνη
- Έχει ουδέτερη γεύση, επομένως είναι εύκολο να αναμειχθεί με υγρά που περιέχουν υδατάνθρακες (π.χ. το Energy Drink της Maxim)
- Κατάλληλο για χορτοφάγους, ιδανικό για να αυξήσουν την ημερήσια λήψη κρεατίνης

Δοσολογία & Οδηγίες Χρήσης
Η κρεατίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεκινώντας με μια περίοδο αύξησης των επιπέδων της στον οργανισμό, που θα ακολουθηθεί από μια περίοδο συντήρησης. Επειδή δεν επωφελούνται όλοι το ίδιο από τη χρήση της κρεατίνης, προτείνεται όποιος επιθυμεί ένα εξατομικευμένο πλάνο, να έρθει σε επαφή με τον προπονητή ή το γυμναστή του.
Σε γενικές γραμμές, προτείνονται τα ακόλουθα:
Περίοδος αύξησης των επιπέδων της κρεατίνης στον οργανισμό:
1ος Τρόπος: 0,2 - 0,3g ανά kg σωματικού βάρους συνολικά ανά μέρα, σε 3-8 δόσεις, για 4-6 μέρες.
2ος Τρόπος: 0,05g ανά kg σωματικού βάρους συνολικά ανά μέρα, σε 1-2 δόσεις, κατά προτίμηση μετά την άσκηση, για 30 μέρες.
Περίοδος συντήρησης
0,03g ανά kg σωματικού βάρους συνολικά ανά μέρα, σε 1-2 δόσεις. Το χρονικό πλαίσιο εξαρτάται από το πρόγραμμα άσκησης.
Προτείνεται η λήψη της κρεατίνης να συνδυάζετε με κάποιο ρόφημα πλούσιο σε υδατάνθρακες, όπως το Energy Drink της Maxim, χυμό κτλ. Για κάθε 1g κρεατίνης συστήνεται να καταναλώνονται 100ml υγρού. Η κρεατίνη δεν πρέπει να διαλύεται σε ανθρακούχα ποτά.
Προσοχή: Η περίοδος αύξησης των επιπέδων της κρεατίνης και η περίοδος συντήρησης πρέπει να ακολουθείται πάντα από ένα διάλειμμα, ούτως ώστε η παραγωγή της κρεατίνης στο σώμα θα επιστρέψει στα φυσιολογικά της επίπεδα.
Σημείωση: Η κρεατίνη μπορεί να προκαλέσει αύξηση του σωματικού βάρους (1-2kg συνήθως) κατά την περίοδο αύξησης των επιπέδων της κρεατίνης, κατά βάση όταν χρησιμοποιείται ο 1ος τρόπος λήψης της. Πολύ συχνά, το βάρος αυτό χάνεται κατά τη διάρκεια της περιόδου συντήρησης.

Το Creatine 600g της Maxim διατηρείται σε χώρο ξηρό και δροσερό και διατίθεται στην ακόλουθη μορφή:
Creatine 600g (tin) – περιέχει δοσομετρητή.

Συστατικά
Creatine monohydrate.

Δεν περιέχει
Συστατικά που περιλαμβάνονται στη λίστα ντόπινγκ.

Εταιρία προϊόντων: Maxim

Τιμή: 40,70EUR 32,56EUR

Σύγκριση
123
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο>>
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
  Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Εταιρίες προϊόντων
  Προσφορές Περισσότερα
  Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
Banner Δεξί 1
Επικοινωνία

icobaby